Tv| Cable| Internet Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Sangvi, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Should Visit Field & Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Internet & Cable Installation). 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Tv, Cable, Internet Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sky Global Services will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sky Global Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sky Global Services does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sky Global Services expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shakunthala Ashiyana Classic, Shop no.3, Dhore Nagar, Old Sangvi, Pune, 411061.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sky Global Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 8:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sky Global Services Sangvi, Maharashtra

Related jobs

  • On Site Support Technician L1

    Job Description : Note - applying to this role listed with participating organization, auto registers you to aspire - India's Premier Virtual Career Fair . The fair will be live between 31 May to 2nd June. aspire is an exclusive opportunity for fresh...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Smart Phone Technician

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). More info about this Smart Phone Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. CIT global solutions will provide a salary in ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Asangaon, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technician

    1. Installation Maintenance of CCTV, Access Control and Time Attendance System Burglar Alarms, Fire Alarms, PA system and other electronic security products • Configuration of systems. • Timely completion of calls allocated • Willingness to work vary...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 22K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now