Tv Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Tv, Projector, Cctv, ). TV
More info about this Tv Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Procom will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Procom expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Procom expects the candidate to have the following skills: Tv.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A303;NBP, Kirol Road, Vidyavihar west..
8. What are the timings of this job?
Ans. Procom expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Urgent Hiring for Technician | Networking
Assist in: • Conducting various experiments performed by the networking group - the type of assistance will be decided by the skills of the candidate. The candidate has to assist in checking the performance of the interfaces, connections and may be c...
-
Technician | Integration
• Assembly of drones. • Flying of drones for various applications. • 3D Modelling of drone parts in SolidWorks CAD softwares. • Soldering and assembly of electronic components. Minimum Qualifications and Experience: • Diploma in Mechanical Engineerin...
-
Tech lead |backend|
Improving API performance. Create architecture for scalling and growth. Improve ways to use AWS infra. Design new features for our applications. Code/ Peer reviews. Work in a multidisciplinary team such as front-end developers, Devops engineers. Be a...