Two Wheeler Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Repairing Bikes/Scooters. Bike Servicing

More info about this Two Wheeler Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tirupur Auto Garage will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tirupur Auto Garage expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tirupur Auto Garage expects the candidate to have the following skills: Bike servicing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Address: 486W+XFX, Bridge Colony, Tiruppur, Tamil Nadu 641607.

8. What are the timings of this job?
Ans. Tirupur Auto Garage expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Tirupur Auto Garage Mannarai

Related jobs

  • A|C Technician

    Huge opening for A/C Technician job vacancy available in Dindigul Qualification:HSC (12th),S.S.L.C (10th),ITI,Diploma Salary:₹ 8000-15000 FULL-TIME Both Fresher and Experience 0-5 year(s) candidates can apply

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Maintenance Technician

    Should be able to carry out the PM and CM of Ring main units such as check/repair any oil leak for switching units, oil indicating gauges, topping up oil, replacement of sealing gaskets, oil testing. • Understand comply with all applicable requiremen...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 16K

    Chennai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ac technician

    Ac technician HVAC.3phase for ductable and split. installation and fault attending Job Type: Full-time Salary: From ₹20,000.00 per month Benefits: • Provident Fund Schedule: • Day shift Supplemental pay types: • Performance bonus Speak with the emplo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now