Two Wheeler Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Repairing Bikes/Scooters. Bike Servicing

More info about this Two Wheeler Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sai Auto Garage will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sai Auto Garage expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sai Auto Garage expects the candidate to have the following skills: Bike servicing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sr. No. 161/ 1, Plot. No. 4 Tingre Nagar Airport Road Vishrantwadi Pune,, Pune, Maharashtra 411015.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sai Auto Garage expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sai Auto Garage

Related jobs

  • Technician

    Position: Technician (ITI Fitter) Experience: 1 to 3 Years as Machine tool assembly Qualification- ITI Fitter / Mechanical Location: Pune Roles & Responsibility: • Experience of working in machine tool assembly • Complete understanding of mechani...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technician

    Position: Technician (ITI Fitter) Experience: 1 to 3 Years as Machine tool assembly Qualification- ITI Fitter / Mechanical Location: Pune Roles & Responsibility: • Experience of working in machine tool assembly • Complete understanding of mechani...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technical Team Lead

    Job Details - • Education: B.E/ B.Tech in Computer Science. • Experience: 7 to 10 years • Must have Team Leading Experience in current role • Work Location: Vimannagar, Pune • Work Mode: Hybrid (2 days in office a week, 5 days Working, Sat-Sun Off) •...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now