Two Wheeler Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Repairing Bikes/Scooters. Bike Servicing

More info about this Two Wheeler Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Progwell Machines will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Progwell Machines expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Progwell Machines expects the candidate to have the following skills: Bike servicing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Thane, Mumbai Maharashtra - 400601.

8. What are the timings of this job?
Ans. Progwell Machines expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Progwell Machines

Related jobs

  • CCTV Technician

    Go To Customer Places And Install/Repair Ccctv Cameras. CCTV More info about this Cctv Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Safety On Security Solutions will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cctv Technician

    Install And Configure Cctv. Cabling, Repairing And Maintenance Work. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | CCTV More info about this Cctv Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Smart Vision Technologies will provide a sala...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technician

    Candidate should be B.Sc. having 2-3 years experience as an O.T .Technician. Age - upto30 Years Suitable candidates fultlling the above requirements may apply with copies of certfficates within 7 days to Ralendra Vartak, Vice • President • HR &Ad...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now