Tyre Allignment Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Surat, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Repairing Autos. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing, Bike Servicing

More info about this Tyre Allignment Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dhyani Tyres will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dhyani Tyres expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dhyani Tyres expects the candidate to have the following skills: Bike servicing, Car servicing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Dhyani Tyres expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: shop no. 6, reshma residency, near varachha bank,brts kenal road, Puna Kumbariya Rd, Surat, Gujarat 3+5010.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dhyani Tyres expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Dhyani Tyres

Related jobs

  • Maintenance|Technician I

    ジョブ番号 2305888+ 求人カテゴリ Engineering & Facilities 場所 Fairfield by Marriott Vadodara, RC Dutt Road, Vadodara, Alkapuri, India 地図で表示 スケジュール Full-Time 遠隔地ですか? N 配置転換ですか? N 職位の種類 Non-Management マリオット・インターナショナルでは雇用機会均等の実現に向けて、多種多様な人材の雇用、従業員を第一に考え受け入れる企業文...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technician

    Knowing CCTV cameras installations and configurations.Electric lighting fittings work knowing.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tyre Allignment Technician

    Responsible For Repairing Autos. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing, Bike Servicing More info about this Tyre Allignment Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Dhyani Tyres will provide a salary in the ran...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now