Ui|Ux Designer

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Pira Garhi, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Pira Garhi

Working Hours :
+:30 AM - 7pmPM | 2nd sat and last sat will be off Sun will be fixed off

Additional Info
Planning, Designing And Creating Ui/Ux Strategy On Photoshop, Creating Design Mockups, High Fidelity Wireframes. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Photoshop, Illustrator | UI-UX

More info about Ui/Ux Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sunshine Calling Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sunshine Calling Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sunshine Calling Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Illustrator, Photoshop, Ui-ux.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sunshine Calling Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Peeragarhi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sunshine Calling Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7pmPM | 2nd sat and last sat will be off Sun will be fixed off.


Company Name: Sunshine Calling Pvt Ltd

Related jobs

  • Image Editor

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Web Designer

    Web DesignerA Bachelors /Master's Degree in Engineering, CS or Information TechnologyA thorough understanding of computer architecture, operating systems, and data structuresExtensive knowledge in Java, C++, and other programming languages like PHP e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sr| Graphic Designer

    Company Description: With over two decades of industry expertise, Legend Outdoor Advertising provides branding solutions exclusively for coworking spaces across India. We specialize in LED, ACP, Reception, Steel Sign Boards, Vinyl Wall Branding, Fros...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 25K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now