Uni*** Hairdresser

  • Category: MIS Executive
  • Location: Dabolim, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Hair Styling, Shampooing, Cutting, Coloring, Treating Scalp. Skills Needed : Hair Cutting

More info about this Unisex Hairdresser Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Forever 18 Unisex Salon will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Forever 18 Unisex Salon expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Forever 18 Unisex Salon expects the candidate to have the following skills: Hair cutting.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SHOP NO 4, Dreamz Plaza, Jairam Nagar, Dabolim, Goa 403801.

8. What are the timings of this job?
Ans. Forever 18 Unisex Salon expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Forever 18 Unisex Salon

Related jobs

  • Car Denter

    Responsible For Repairing Autos.Removing Major/Minor Dents From The Body. Repairing The Vehicle Body And Chassis Component. Carrying Out Repairs For Metal Corrosion On The Structural Panel. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Car ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Margao, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Press Man

    Responsible For Pressing, Ironing Clothes. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Press Man Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sai Sagar Power Laundry will provide a salary in the range of 14000 INR to 14000 INR...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Spa Therapist

    Providing Spa Therapy, Body Massage In Spa. Skills Needed : Massage, Facial | Clean Up, Bleaching More info about this Spa Therapist Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Orchid Wellness & Spa will provide a salary in the range...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Margao, Goa

    2025/09/21


    Apply Now