Uni*** Hairdresser

  • Category: Remote Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Hair Styling, Shampooing, Cutting, Coloring, Treating Scalp. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Hair Cutting

More info about this Unisex Hairdresser Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. STAR MPS UNISEX SALOON will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. STAR MPS UNISEX SALOON expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. STAR MPS UNISEX SALOON expects the candidate to have the following skills: Hair cutting.

6. How much experience is required for this job?
Ans. STAR MPS UNISEX SALOON expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jaisinghpura Rd, near HDFC Bank, Jaisinghpura, Bhankrota, Rajasthan 302026.

8. What are the timings of this job?
Ans. STAR MPS UNISEX SALOON expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: STAR MPS UNISEX SALOON Bhankrota, Rajasthan

Related jobs

  • Clothes Sales Retail

    • Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with 0 - 6 months of experience...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Credit Risk Modelling Analyst

    Requirements: • 2+ Years of prior analytics experience in Credit risk Modelling or ML Modelleing • Must be strong in builing/ Creating ML Models in Credit Risk modelling catagory • Must have strong experiencce with SQL & Python • Good understandi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Restaurant Manager

    we are looking for a Restaurant Manager for a reputed and famous restaurant in jaipur, job reponsiblities includes -one on one interaction with customers, -managing restaurant staff -managing restaurant kitchen staff -purchase of raw material -stock ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now