Urgent Opening For Delivery Executive
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Chennai, Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Ride With Grab And Earn Per Orders Rs 32 Attractive Incentives. Flexible Work Timings. Apply Now! Attractive Attendance Bonuses, Easy Work Shifts, And More. Apply To Become A Grab Delivery Partner! Weekly Payout. Performance Rewards. Flexible Work Shifts. Be Your Own Boss. Insurance Of 5 Lacs. Amenities: Weekly Payment, Benefits Should Have : Bike | License
More info about this Urgent Opening For Delivery Executi... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Reliance Jio Mart will provide a salary in the range of 30000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Reliance Jio Mart expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Reliance Jio Mart expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Call HR for More Details..
8. What are the timings of this job?
Ans. Reliance Jio Mart expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Company Driver
Should be able to drive automatic and High end cars Like Audi, Bmw or benz
-
Delivery Boy
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Muthuraja Food Products will provide a salary in the range ...
-
Delivery Driver
We are hiring delivery boys All over Chennai E auto company will be provided Fixed salary E com delivery Referral bonus attendance bonus available Contact-+6260+2122 Job Type: Full-time Salary: ₹20,000.00 - ₹21,000.00 per month Schedule: • Day shift