Urgent Openings For Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Rajkot, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Ride With Grab A Grub Rajkot , And Earn Per Order 14 Rs. Flexible Work Timings, Easy Work Shifts, And More. Apply Now! . Apply To Become A Grab Delivery Partner! Flexible Work Shifts. Be Your Own Boss. License | Should Have : Bike

More info about this Urgent Openings For Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Grab A Grub Service PVT. LTD will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Grab A Grub Service PVT. LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Grab A Grub Service PVT. LTD expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Call for interview..

8. What are the timings of this job?
Ans. Grab A Grub Service PVT. LTD expects the candidate to work for the following hours: 8 am to 2 pm


Company Name: Grab A Grub Service PVT. LTD

Related jobs

  • delivery boy

    It is the role responsible for delivering various items to different addresses as assigned. It also involves tasks like collecting payments whenever necessary and maintaining a log of all the deliveries

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Disa, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Manager

    Responsible For Product Or Service Delivery, Checking Packaging And Maintaining Records Of Delivery. Skills Needed : Email More info about this Delivery Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Radex enterprise will provide a ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Team lead| Last mile delivery station

    Job summary At Amazon, we're working to be the most customer-centric company on earth. To get there, we need exceptionally talented, bright, and driven people. Amazon is seeking Team leads for our transportation team. Amazon is one of the most recogn...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now