Urgent Requirement For Delivery Boy|

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Kanuparthipadu, Andhra Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

For Immediate Joining Require Bike Adhar Card, Pan Card, Driving Licence Rc, 2 Dose Vaccine Certificate ,Daily Earnings Applicable.Earn Upto 18000 To 25000 Limited Duty Hours And Maximum Earning. Please Contact For Immediate Joining. Should Have : Bike | License

More info about this Urgent Requirement For Delivery Boy... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Grab a Grub serivce will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Grab a Grub serivce expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Grab a Grub serivce expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Call HR for interview.

8. What are the timings of this job?
Ans. Grab a Grub serivce expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Grab a Grub serivce

Related jobs

  • delivery Boy|Girl

    Full Job Description Responsibilities include: Delivering parcels to customers safely and on time Know how to use Google Maps to find a location Talk to customers in a polite manner and accept payments if needed Should have a two-wheeler and a valid ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Machilipatnam, Andhra Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Responsibilities include: Delivering parcels to customers safely and on time Know how to use Google Maps to find a location Talk to customers in a polite manner and accept payments if needed Should have a two-wheeler and a valid Driving Licence (DL) ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • delivery boy

    Medicine delivery in madhura wada

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now