Urgent Requirement For Delivery Boy|
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Jodhpur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Need Grocery Delivery Executive Earn Per Day 800 To 1000 & Per Day Riders Can Earn 17K And Attractive Incentives. Attractive , And More. Apply To Become A Grab Delivery Partner! Performance Rewards. Be Your Own Boss. Insurance Of 5 Lacs, Benefits. License | Should Have : Bike
More info about this Urgent Requirement For Delivery Boy... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Grab A Grub Services Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Call for Address..
8. What are the timings of this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Salesforce Enterprise Delivery Lead| Managed Services
are a leading AI and Consulting Partner of Amazon & Salesforce obsessed with helping our customers transform their contact centers with AI Powered Experiences. Our expertise spans across the Amazon ecosystem with Amazon Connect, Lex & Contact...
-
JioMart Delivery Executive | Multiple Openings in|
One of fastest growing e-commerce market of Rajasthan, JioMart currently hiring as Delivery Executive in Chittorgarh. Ideal candidate should be ready to do deliver packages around Chittorgarh area with own vehicle and some basic knowledge of locality...
-
Delivery Partner Job for 10th pass|fail in Bhilwara |
Hungry for boost up your career in Rajasthan?, Become a delivery partner on your own schedule and get best in class pay with many other benefits working over Bhilwara. We are always looking for people who take exceptional pride in being able to deliv...