Urgent Requirement For Delivery Boy|

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Alwar, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Need Grocery Delivery Executive Earn Per Day 800 To 1000 & Per Day Riders Can Earn 17K And Attractive Incentives. Attractive , And More. Apply To Become A Grab Delivery Partner! Performance Rewards. Be Your Own Boss. Insurance Of 5 Lacs, Benefits *Joining Bonus - 3,000, Referral Bonus 3,000, Extra Incentive*. Should Have : Bike | License

More info about this Urgent Requirement For Delivery Boy... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Grab A Grub Services Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Call for Address..

8. What are the timings of this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Grab A Grub Services Ltd

Related jobs

  • Urgent Requirement For Delivery Boy

    Need Grocery Delivery Executive Earn Per Day 800 To 1000 & Per Day Riders Can Earn 17K And Attractive Incentives. Attractive , And More. Apply To Become A Grab Delivery Partner! Performance Rewards. Be Your Own Boss. Insurance Of 5 Lacs, Benefits...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • WhiteHat Jr Teacher | Online Teaching Job in

    Salary: Open (Depending on your work experience and number of hours per day given ) Why become a Online WhiteHat Jr Teacher Jobs in Sawai Madhopur? • Earn More Than Rs 50K per month – WhiteHat Jr selects only the Top 0.1% of the applicants after a ri...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Sawai Madhopur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    • Deliver products to customers/destinations at given addresses. • Collect payments. • Ensure Timely delivery • It is a Full Time Delivery job for candidates with 0 - 6 months of experience of experience. More about this Delivery Boy job Please go th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now