Urgent Requirement For Delivery Boy|

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Sihi, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Need Jio Fiber Delivery Executive Earn Monthly Salary 11700 + Attendance Bonus 1000 & Fuel Par Km 3 Rupees Working Days 26 / 4 Week Off, Insurance Of 5 Lacs, Benefits.

More info about this Urgent Requirement For Delivery Boy... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Grab A Grub Services Ltd will provide a salary in the range of 14000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Call for Address..

8. What are the timings of this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Grab A Grub Services Ltd

Related jobs

  • Delivery Boy Biker

    Apply on Apna Delivery Boy Biker Z Zepto Gurugram, Haryana Apply on Apna 16 hours ago ₹28T–₹45T a month Full–time "Responsibilities of candidates include: Bumper Job Vacancy as Delivery Boy For Full Time And Part Time Or Weekly Part Time Also Its Bum...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Type : Uber | Private Car, Company More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this rol...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Manager

    You are as unique as your background, experience and point of view. Here, you’ll be encouraged, empowered and challenged to be your best self. You'll work with dynamic colleagues - experts in their fields - who are eager to share their knowledge with...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 34K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now