Urgent Requirement For Delivery Boy|

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Need Jio Fiber Delivery Executive Earn Monthly Salary 11700 + Attendance Bonus 1000 & Fuel Par Km 3 Rupees Working Days 26 / 4 Week Off, Insurance Of 5 Lacs, Benefits. License | Should Have : Bike

More info about this Urgent Requirement For Delivery Boy... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Grab A Grub Services Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2 What are the educational requirements for this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Call for Address..

8. What are the timings of this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Grab A Grub Services Ltd

Related jobs

  • Delivery boy

    Delivery boy ke job. Address Sharma colony 22 godam mansarovar bhakrota Job Type: Full-time Salary: From ₹15,000.00 per month Schedule: • Day shift Ability to commute/relocate: • Jaipur, Rajasthan: Reliably commute or planning to relocate before star...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • delivery boy jobs

    part time full time available commission basis available

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • delivery boy

    This job is open to women candidates only

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now