Urgent Requirement Of Delivery Boys

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

To Ensure The Service Of Food And Beverage To The Guest With Appropriate Courtesy And Efficiency. To Develop Restaurant Sales By Setting High Standards Of Service.To Ensure Complete Preparation Of Restaurant/ Takeaway And Another Business Module Before The Area Opens For Operation.

More info about this Urgent Requirement Of Delivery Boys Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hirezy HR Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hirezy HR Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hirezy HR Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sushant Lok, Gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hirezy HR Solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Hirezy HR Solutions Haryana

Related jobs

  • Delivery Driver

    URGENT REQUIREMENTS FOR E-VAN BATTERY , DELIVERY BOY , LOCATION - GURGAON SECTOR - 66 , ( BEHRAMPUR) . SALARY - 17000 IN HAND, WEEK OFF - 4 WORKING DAYS - 26. REGARDS , SAGAR SINGH, +28++0++2+ Job Type: Full-time Salary: ₹15,000.00 - ₹18,000.00 per m...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery boy

    SAVE Delivery Boy J Job Conclusion Faridabad, Haryana Apply directly on Job Hai ₹15T–₹40T a month Full–time • Deliver products to customers/destinations at given addresses. • Collect payments. • Ensure Timely delivery • It is a Full Time Delivery job...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field boy

    Company: - MITHILA NATURALS PRIVATE LIMITED Gurukul Industrial Area, Faridabad, Interview Address – Plot No. 217, sector 46, Near Leisure Valley Apartment Faridabad, Required Candidate profile Required field boy, computer literate, shall have own Con...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now