Urgent Swiggy 8+08774788 Delivery

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Urgent Requirement - Urgent Please Call-8+08774788, Join Swiggy Same Day Free Joining , Part/Full Time/Day/Night Shift Availble, Insurance- Upto 10 Lakh , Joining Bonus-6000 Documents Required: Pan Card,Aadhar Card,Driving License ,Bike ,Smart Phone, Bag Fees To Be Submitted After The Job Confirmation Responsibilities :Food/ Grocery Delivery Jobs. License | Should Have : Bike

More info about this Urgent Swiggy 8+08774788 Delivery Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SWIGGY will provide a salary in the range of 30000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SWIGGY expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SWIGGY expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ahmedabad All Locations.

8. What are the timings of this job?
Ans. SWIGGY expects the candidate to work for the following hours: Flexible- Candidate Choice(PART/FULL/DAY/EVENING/NIGHT


Company Name: SWIGGY Ahmedabad, Gujarat

Related jobs

  • Delivery Boy

    Distributing various packages to specified locations within a given time frame. Planning daily travel routes based on locations and time frames. Carefully loading and unloading all packages. Accepting and recording payment for delivered packages. Ans...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Delivery Boy Require. Odhav Kathwada Kubernaer Nikol Amirwadi Rakhiyal Gomtipur Nana Chiloda,Hanspura,Sardaar Nager,Karishnager. Should Have : Bike | License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tempo Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo More info about this Tempo Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Gaytri Sales Agency w...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Kadodara, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now