Urgent Swiggy Delivery

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Andheri , Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Urgent Requirement - Urgent Please Call-81272340++, Join Swiggy Same Day Free Joining , Part/Full Time/Day/Night Shift Availble, Insurance- Upto 10 Lakh , Joining Bonus-6000 Documents Required: Pan Card,Aadhar Card,Driving License ,Bike ,Smart Phone, Bag Fees To Be Submitted After The Job Confirmation Responsibilities :Food/ Grocery Delivery Jobs. Should Have : Bike | License

More info about this Urgent Swiggy 81272340++Delivery Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Swiggy will provide a salary in the range of 30000 INR to 55000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Swiggy expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Swiggy expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai all location candidate choice.......

8. What are the timings of this job?
Ans. Swiggy expects the candidate to work for the following hours: Flexible- Candidate Choice(PART/FULL/DAY/EVENING/NIGHT


Company Name: Swiggy

Related jobs

  • Delivery boy

    Pick up food from hotel and restaurant near by you and deliver to the customer address

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery boy

    _Urgent Hiring For Delivery Executive_* • ***PAN HR SOLUTION PVT LMT**** Company - *Instakart Services Private Limited* Required - *Resume, Adhar card, Pan card, License, Bank passbook, Passport size photo, Android mobile, Bike & License* Work Lo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy In Forex Division

    Responsibilities include: Delivering parcels to customers safely and on time Know how to use Google Maps to find a location Talk to customers in a polite manner and accept payments if needed

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now