Urgent Zomato 63717+1+7+ Delivery

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Urgent Requirement - Urgent Please Call-63717+1+7+, Join Zomato Same Day Free Joining , Part/Full Time/Day/Night Shift Availble, Insurance- Upto 10 Lakh , Joining Bonus-6000 Documents Required: Pan Card,Aadhar Card,Driving License ,Bike ,Smart Phone, Bag Fees To Be Submitted After The Job Confirmation Responsibilities :Food/ Grocery Delivery Jobs. Should Have : Bike | License

More info about this Urgent Zomato 63717+1+7+ Delivery Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Zomato will provide a salary in the range of 30000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Zomato expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Zomato expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pune all locations candidate choice..

8. What are the timings of this job?
Ans. Zomato expects the candidate to work for the following hours: Flexible- Candidate Choice(PART/FULL/DAY/EVENING/NIGHT


Company Name: Zomato

Related jobs

  • Delivery Executive

    Aapko Address Diya Jayega Waha Pe Jake Product Deke Aana Hai. Should Have : Bike More info about this Delivery Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Weight expert aayurveda will provide a salary in the range of 8000 INR t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgent Swiggy +658680878 Delivery

    Urgent Requirement - Urgent Please Call-+658680878, Join Swiggy Same Day Free Joining , Part/Full Time/Day/Night Shift Availble, Insurance- Upto 10 Lakh , Joining Bonus-6000 Documents Required: Pan Card,Aadhar Card,Driving License ,Bike ,Smart Phone,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Food Delivery Driver

    Hiring for SPEEDYY Superapp Post: -Food Delivery Riders Shift: -Morning & Evening Gender: -Male/Female Walkin directly to the office address: - Time: - 11am to +:00 pm Speedyy, JP chambers 2, opp to KFC Mate Square-440017 Job Types: Full-time, Fr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now