Van Delivery
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Bhali Anandpur, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Process Delivery Coordination With Customer And Complete Delivery Process.
More info about this Van Delivery Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. DTDC will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. DTDC expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. DTDC does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jind Bypass Rohtak Haryana.
8. What are the timings of this job?
Ans. DTDC expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Delivery Boy
Urgent Hiring For Delivery Boy In Sector-52. License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Zyngo Ev Mobility Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 24000 INR. The exact salary w...
-
Delivery Executive
Grocery Delivery Within 3 Km, Joining Bonus Rs.3500, Attendance Bonus Rs.2000, Earn Weekly Rs.7000-Rs.+000 & Rs.25000 To Rs.35000 Per Month, Medical Benefits & Insurance Rs.2 Lakh To 10 Lakh, Join Now. Should Have : Bike | License More info a...
-
Delivery Boy
Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. License | Should Have : Bike More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Xepressbees will provide a sal...