Van Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Meerut, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Items Deliver Karna Hai. Documents Collect Karna / Courier.

More info about this Van Delivery Boy Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. BMRS Group will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. BMRS Group expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. BMRS Group does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mohakampur meerut.

8. What are the timings of this job?
Ans. BMRS Group expects the candidate to work for the following hours: 07:00 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: BMRS Group Meerut, Uttar Pradesh

Related jobs

  • Delivery boy

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 29K

    Bhadohi, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • hiring for delivery boy

    get your dream job

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Team lead| Last mile delivery station

    • Bachelor's degree • Speak, write, and read fluently in English • Experience with Microsoft Office products and applications Job summary At Amazon, we're working to be the most customer-centric company on earth. To get there, we need exceptionally t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Varanasi, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now