Vba Sales| Showroom Executive At R|

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Gulbarga, Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Preferred Experience In : Promotion | B2C

More info about this Vba Sales:- Showroom Executive At R... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Globe Mobility Pvt Ltd will provide a salary in the range of 13000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Globe Mobility Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Globe Mobility Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: B2c, Promotion.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vikram Goldmine, Shivajinagar, Pune, Maharashtra 585104.

8. What are the timings of this job?
Ans. Globe Mobility Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Globe Mobility Pvt Ltd

Related jobs

  • Retail Store Manager

    DESIGNATION : STORES MANAGER ( International Supermarket Chain ) PACKAGE : US$2500 - US$ 4000 ++ COUNTRY : FIJI Job Category: Retail Management COMPANY : Our client an International Supermarket Chain is belonging to a renowned blue-chip conglomerate ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Supermarket KAM | FnV

    Ninjacart - Pioneer. Challenge Yourself. Create Better Lives. About Ninjacart Ninjacart is a pioneer in agritech. We believe in fostering a culture of innovation. We develop professionals who pioneer new ideas, simplify customer experiences, and impa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • AREA RETAIL MANAGER| LFR |amp| BI|BRANDS |NORTH EAST|

    SPEED & SPIRIT is what we look for in our candidates, defined by some simple values that inspire us to BE DRIVEN in our performance, BE VIBRANT in our sporting legacy, BE TOGETHER in our team spirit, and BE YOU to let our individual talent and ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now