Vehicle Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 17K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo
More info about this Vehicle Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Parvati industries will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Parvati industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Parvati industries expects the candidate to have the following skills: Tempo.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Parvati industries expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gat no 14+ kasurdi daund.
8. What are the timings of this job?
Ans. Parvati industries expects the candidate to work for the following hours: 08:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Driver
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Type : Tempo More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Success Transp...
-
Driver Coordinator
About Source.One: https://source.one/ Source.one is a technology-driven full stack end-to-end petrochemical distribution company. In just over four years of operation, Source.one has evolved to become one of the largest asset light commodity distribu...
-
Tempo Driver
4 Wheeler Tata Ace & 3 Wheeler Ev Chalana Hain. Tr Licence Hona Chaiye Timing Kaam Ka Rahenga +:00 Raat Se +:00 Subah Tak Sunday Off Milega. Jagah Company Degi Rahene Ke Liye Aur Company Ko Chaiye Wohi Driver Jo Hamare Warehouse Par Rahe. Type : ...