Vehicle Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Chennai, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

आवेदन करें: WorkIndia.in
Vehicle Driver
T
Tws Teamwork System India Pvt Ltd
चेन्नई, तमिल नाडु
आवेदन करें: WorkIndia.in
18 घंटे पहले
₹15 हज़ार–₹20 हज़ार प्रति माह
फ़ुल-टाइम
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car, Company

More info about this Vehicle Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tws Teamwork System India Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tws Teamwork System India Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tws Teamwork System India Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Company, Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Tws Teamwork System India Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 13/71, Kambar Colony, 28th Street
Anna Nagar
Behind Reliance Fresh.

8. What are the timings of this job?
Ans. Tws Teamwork System India Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Tws Teamwork System India Pvt Ltd

Related jobs

  • Wanted Driver weekly 5 days work

    Wanted Driver in IT daily six trip 12 hour

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Greeting from Hoscons Healthcare India Private Limited is hiring Driver with Batch for Nilakottai, Dindigul location. Responsibilities and Duties Looking for Ambulance Driver. Driver should have a Valid driving license, Clean driving records, Puntual...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Walk In | Driver |LMV with Badge License|

    Dear Professionals, Greetings from Xindo Window Pvt Ltd !!! We have openings for Drivers for our Chennai operation find the below job details, and interested candiates can directly walk into the venue or reach us at +342 +12 448 to schedule an interv...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now