Video Editor

  • Category: Video Editor Jobs
  • Location: Fraser Road Area, Patna, Patna, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Fraser Road Area

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Video Editor. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Video Editing

More info about Video Editor Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aroma Group will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aroma Group expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aroma Group expects the candidate to have the following skills: Video editing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Aroma Group expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Addison arcade building Frazer road near union Bank dhurdarshan golamber.

8. What are the timings of this job?
Ans. Aroma Group expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Aroma Group

Related jobs

  • Poster Diziner| Video Editor| Digital Staff

    ReCall Media Production house Patna me Staff chahiye. 1. Poster Diziner 1. Video editor & Singers, Actor -Actress, Digital Staff chahiye. Kaam ki jankari ke hisab se Payment milega. Ham log Bhojpuri Movie, Hindi - Bhojpuri Song, Short Film, comed...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Video Editor

    Company Description: Mentors Eduserv, recognized as the No. 1 Coaching Institute of Bihar & Jharkhand, provides premier education in JEE, NEET, NTSE, and Olympiads. We excel in offering a comprehensive education experience through online, offline...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Videos editor

    Are you the type of video editor who can turn raw footage into money making machine while sipping coffee in your pajamas? ⤵ Perfect, because we’re on the hunt for someone who: • Experience: Has at least 1 year of professional experience (yes, making ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    Bihar, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now