Visa Consultant

  • Category: Remote Jobs
  • Location: Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

We Are Seeking A Highly Organized And Detail-Oriented Visa Consultant To Join Our Travel Agency. The Successful Candidate Will Be Responsible For Assisting Our Clients With Their Visa Applications, Ensuring All Required Documentation Is In Order And That Applications Are Completed Accurately And On Time. As A Visa Consultant, You Will Be The Primar. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Visa Consultant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Travel land india pvt ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 28000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Travel land india pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Travel land india pvt ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Travel land india pvt ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-2A/1+ Ground floor Pillar no 536 Janakpuri east, Delhi, NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Travel land india pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Travel land india pvt ltd

Related jobs

  • NHSRCL Recruitment 2024 | Apply Online for Consultant Job| Vacancies|

    NHSRCL Recruitment 2024: National High-Speed Rail Corporation Limited (NHSRCL) has released the job notification for Various Consultant Job vacancies. The educational qualification for recruitment is MBBS, PG Degree. Interested and eligible candidate...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Project Coordinator

    • Keeping a track of finance for every task done. The Production Coordinator would be responsible handling all the finance of the projects. • We make payments by words, pages and hours. So the PC would require keeping a detailed account of finance fo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Central Delhi, Delhi

    2025/09/19


    Apply Now

  • Work from anywhere

    Online Work from Home

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Central Delhi, Delhi

    2025/09/19


    Apply Now