Voice Process Associate

  • Category: BPO Jobs
  • Location: Perungalathur, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Inbound, Outbound | Marketing | Preferred Experience In : Real Estate | Languages : English, Tamil

More info about this Voice Process Associate Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Venture Housing will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2 What are the educational requirements for this job?
Ans. Venture Housing expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Venture Housing expects the candidate to have the following skills: English, Inbound, Marketing, Outbound, Real estate, Tamil.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Venture housing ,plot .21 second floor ,old gst road ,peerkankaranai.
Chennai -600063.

8. What are the timings of this job?
Ans. Venture Housing expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Venture Housing

Related jobs

  • hiring tamil telecaller for office work

    location: Chennai age: 18 to30 qualification:10th to any degree salary; 15k to 45k no consultant no target no sale only interested person can apply immediately send your resume or contact 7542467857

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Chennai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • BPO HC |amp| Insurance Operations Senior Rep

    At NTT DATA, we know that with the right people on board, anything is possible. The quality, integrity, and commitment of our employees are key factors in our company’s growth, market presence and our ability to help our clients stay a step ahead of ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 27K

    Chennai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Bpo Health Care

    Bpo Health Care H Hashmap Chennai, Tamil Nadu Apply on BeBee India 17 hours ago Full–time In this role you will be responsible for: Life Claims: • Processing Death Claims and identifying the right beneficiary(s) to provide the Claims benefit • Settin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now