Voice Process Associate

  • Category: BPO Jobs
  • Location: Kuniyamuthur, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Looking Candidates For Freshers Non Voice Process Associates For Our Company .Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Languages : Tamil, English

More info about this Voice Process Associate Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. DigiMeta Technologies will provide a salary in the range of 7500 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. DigiMeta Technologies expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. DigiMeta Technologies expects the candidate to have the following skills: English, Tamil.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: First Floor, Piruvu, Rathinapuri, Lakshmi Nagar, Edayarpalayam, Kuniyamuthur, Tamil Nadu 641008.

8. What are the timings of this job?
Ans. DigiMeta Technologies expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: DigiMeta Technologies

Related jobs

  • BPO HC |amp| Insurance Operations Senior Rep

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/10/04


    Apply Now

  • International Voice Process | Night Shift| BPO jobs in|

    Hi, Greetings from JobshopWe are hiring experienced candidates for an International Voice process for one of our top clients. This is a process that requires experienced candidates to work from our clients office in Chennai. WE are looking at people ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/30


    Apply Now

  • Immediate Opening For Freshers| Non Voice Process|

    We have an Immediate opening for Help Desk Engineers for UG Passed out freshers at Chennai location. Non Voice Process Desired Competencies : • English Communication (Mandatory) • passed out students only • Only Chennai and Tamilnadu based candidates...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/28


    Apply Now