Warehouse Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Ulhasnagar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Leading And Unloading.

More info about this Warehouse Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bagtag will provide a salary in the range of 11000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bagtag expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bagtag does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bagtag, Wacco compound, nr. Bharat petrol pump vtc grnd road, Ulhasnagar -4.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bagtag expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Bagtag

Related jobs

  • Accounts |amp| Taxation Executive

    We are looking for an Accounts and Taxation Executive to join our Accounts & Finance team. In this role, you will be responsible for overseeing and managing accounts payable, maintaining and reconciling ledger accounts, ensuring compliance with T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Assistant | Strategy | Logistics Firm |15|22 yrs|

    Desired Candidate profile-: - 15 or more years of experience in a Business management or Executive role. - Exceptional interpersonal and stakeholder management skills - Strong in project-reporting skills, with focus on interdepartmental communication...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Export Executive|pharmaceutical formulation|mumbai

    Designation - Export Executive Job description • To handle new enquiries and follow up for developing new customers, order processing and replying to the enquiries. • Handling of redemption of advance authorisation/EPCG & follow up till complete ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now