Warehouse Executive

  • Category: Warehouse / Logistics Jobs
  • Location: Bais Godam, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Bais Godam

Working Hours :
10:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Maintain Stock, Do Packing, Monitor Loading And Unloading.

More info about Warehouse Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. NOTHING BEFORE COFFEE PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. NOTHING BEFORE COFFEE PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. NOTHING BEFORE COFFEE PRIVATE LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no. 2, Industrial Area, Hawa Sadak, Sharma Colony, Bais Godam, Jaipur, Rajasthan 302007.

8. What are the timings of this job?
Ans. NOTHING BEFORE COFFEE PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday.


Company Name: NOTHING BEFORE COFFEE PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • Labour Supervisor

    Job description • Manage goods, keep record of stocks and storage, and pack orders • Identify and dispatch quality goods • It is a Full Time Warehouse / Logistics job for candidates with 2 - 4 years of experience. More about this Labour Supervisor jo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Picker | Loader

    Job description • Manage goods, keep record of stocks and storage, and pack orders • Identify and dispatch quality goods • It is a Full Time Warehouse / Logistics job for candidates with 0 - 1 years of experience. More about this Picker / Loader job ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 22K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sorting Associate

    Job description • Manage goods, keep record of stocks and storage, and pack orders • Identify and dispatch quality goods Sorting of the products in the store • It is a Full Time Warehouse / Logistics job for candidates with 6 months - 1 years of expe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 31K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now