Warehouse Manager
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Moraiya, Ahmedabad, Ahmedabad, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 31K
- Published on: 2025/09/16
Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Moraiya
Working Hours :
10:00 AM - 8:00 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Inventory Management , Fifo Management , Inward N Outwards Management. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about Warehouse Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ANJANI PUTRA MARKETING will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ANJANI PUTRA MARKETING expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ANJANI PUTRA MARKETING does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. ANJANI PUTRA MARKETING expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A/4/3 GSL Nova compound, Moraiya Ahmedabad-382213 Gujarat, India.
8. What are the timings of this job?
Ans. ANJANI PUTRA MARKETING expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 8:00 PM | Monday to Saturday.
Related jobs
-
Data Entry Operator Jobs For Freshers - Ahmedabad
Genuine Data Entry Jobs. Work on Your Own Schedule Guaranteed Daily work No prior experience is required. Trusted Online Data Entry Jobs. Earn Rs./- month. Interested People can Join Now. Earn Rs./- by Doing Data Entry Jobs. Apply NowShare with frien...
-
PART - TIME NOVEL DATA ENTRY REMOTE WORK
Dear candidate, We are looking for freshers and experienced candidates for work from home One of the best opportunity for part time job seekers,It is good opportunity for those, who wants towork additional Home Data Entry employment opportunity. We h...
-
HOME - BASED DATA ENTRY - PART TIME JOB - APPLY NOW
Dear job seeker, Are you looking for a flexible Data Entry Job Need A Fresher For Our Company. Who Looking For Part -Time Opportunity and Want to work from their home skills needed: Basic computer skills and proficiency in data entry. Its very useful...