Water Purifier Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Kolhapur, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Aquaguard
More info about this Water Purifier Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Royal Blue Multitude Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Royal Blue Multitude Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Royal Blue Multitude Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Aquaguard.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Royal Blue Multitude Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shoo No. 7 & 8 Pratiraj Complex Tarabai Park Kolhapur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Royal Blue Multitude Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Water Purifier Technician
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Aquaguard More info about this Water Purifier Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? A...
-
Ro Technician
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Aquaguard More info about this Ro Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Unichom Services will provide a salary in the...
-
Refrigeration Technician
We are looking for an experienced refrigeration technician to join our installation and repair team. As a refrigeration technician, you will be responsible for processing and completing work orders, installing new refrigeration systems, troubleshooti...