Web |amp| Graphic Designer

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Varanasi, , Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Designing Website, And Creating Creatives And Banners Image. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Web & Graphic Designer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aplus Technosoft will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aplus Technosoft expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aplus Technosoft does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Aplus Technosoft expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: lahurabir churaha varanasi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Aplus Technosoft expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Aplus Technosoft

Related jobs

  • Motion Graphic Specialist

    Job Description: A person having experience with international brands (especially UK/US) would be preferred. Conceptual Designer: • Take a brief from marketing and transform it into a visual concept that can be further developed into a final design. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Graphic Designer

    Full Job Description We are looking for a creative Graphic designer with up-to-date knowledge of Designing software. Candidate will work on a variety of designs, including websites and App, books, Logo, Company profile, magazines, product packaging, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Graphic Design Intern

    Internship Please mention the position your are applying for

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now