Web |amp| Graphic Designer
- Category: Web / Graphic Design Jobs
- Location: Ahmedabad, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Designing Website, Finalise The End Outcome, Updating Website And Solving Errors.
More info about this Web & Graphic Designer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Winsky chemical will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Winsky chemical expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Winsky chemical does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B/446 sumel business park 7 near soni ni chal.
8. What are the timings of this job?
Ans. Winsky chemical expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Graphic Designer
Design computer graphics, web graphics, branding, illustrations, web and mobile page mockups and many other form of visual communications including conceptualization of designs using adobe software for both print and digital media. thinking creativel...
-
Graphic Designer
• -Scheduling project implementation and defining budget constraints • -Working with a wide range of media and using graphic design software • -Thinking creatively and developing new design concepts, graphics and layouts Experience 1 - 2 Years Salary...
-
Graphic Designer
Planning concepts by studying relevant information and materials. Illustrating concepts by designing examples of art arrangement, size, type size and style and submitting them for approval. Preparing finished art by operating necessary equipment and ...