Web |amp| Graphic Designer

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Designing Website, Finalise The End Outcome, Updating Website And Solving Errors. Must Know Photoshop. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Photoshop

More info about this Web & Graphic Designer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SG Informatics India Pvt will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SG Informatics India Pvt expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SG Informatics India Pvt expects the candidate to have the following skills: Photoshop.

6. How much experience is required for this job?
Ans. SG Informatics India Pvt expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Secretariat chenai.

8. What are the timings of this job?
Ans. SG Informatics India Pvt expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: SG Informatics India Pvt Tamil Nadu

Related jobs

  • Graphic Designer

    Cynosure Corporate Solutions is a human capital services company. cynosure's focus is to provide Executive Search, Recruitment, Training, Temporary Staffing services, Statutory Compliances, and other HR-aligned services. Cynosure understands the busi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Graphic Designer

    We are seeking a talented and experienced Web Graphic Designer to join Surveysparrow. As a Web Graphic Designer, you will play a key role in creating visually stunning and compelling designs for our digital platforms, marketing campaigns, and product...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Website Designer

    We are seeking a full-time, experienced web designer to join Vendasta’s Website Creation team. Our dream candidate has basic front-end coding knowledge as well as can execute stellar website designs. If this sounds like a piece of cake, we want to he...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now