Web |amp| Graphic Designer
- Category: Web / Graphic Design Jobs
- Location: Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Designing Website, Finalise The End Outcome, Updating Website And Solving Errors.
More info about this Web & Graphic Designer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. PRASAD casting club will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. PRASAD casting club expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. PRASAD casting club does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Madhura nagar Hyderabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. PRASAD casting club expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Graphic Designer
Seeking a Talented Graphic Designer Are you a creative genius with a passion for design? We are currently on the lookout for an exceptional graphic designer to join our team If you possess the skills to bring ideas to life through visual content, rea...
-
Graphic Designer |amp| Video Editor
Full Job Description We're Hiring! Graphic Designer and Video Editor for Social Media Pages Are you a talented graphic designer and video editor with a passion for architecture and interior design? We are an esteemed Architecture and Interior company...
-
Graphic Designer|freshers |
Full Job Description Job Description: Graphic Designer(fresher) Position Overview: work from home available We are seeking a talented and creative individual to join our team as a Graphic Designer(fresher). This role involves developing engaging visu...