Web Developer
- Category: Web / Graphic Design Jobs
- Location: Vani, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 20K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Website Developing, Coding, Fixing Errors, Creating User Friendly Website. Skills Needed : SEO
More info about this Web Developer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. RADHE IMITATION will provide a salary in the range of +000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. RADHE IMITATION expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. RADHE IMITATION expects the candidate to have the following skills: Seo.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no -6, sardar chowk, mavdi village, rajkot.
8. What are the timings of this job?
Ans. RADHE IMITATION expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - +:00 pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Web Designer
We’re looking for an experienced candidate with 3-4 year of experience as Web Designer. This is a fantastic opportunity for an experienced Web Designer to make your career in our business y helping, maintaining, designing & developing website and...
-
Web Designer
We are Hiring, Location - Thane west, Candidate should required good knowledge of graphic design, photoshop, coral draw, illustrator, dreamweaver, adobe premiums, website designing, HTML - CSS, Interpersonal skills, Effective communication and presen...
-
Web Designer
Web Designer duties and responsibilities of the job • Designing engaging and responsive web pages • Proficiency in graphic design • Optimising sites for maximum speed and scalability • Conducting website testing • Ensuring website function and stabil...