Welder Helper

  • Category: Fresher Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

A Welder Helper, Also Known As A Welder Assistant, Provides Support To The Welder During Active Work On A Project.

More info about this Welder Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Harshit Fabrication will provide a salary in the range of 5000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Harshit Fabrication expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Harshit Fabrication does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 140, Sachivalaya Vihar, Kalyanpura, Mansarovar, Jaipur, Rajasthan 302020.

8. What are the timings of this job?
Ans. Harshit Fabrication expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Harshit Fabrication

Related jobs

  • Cluster Revenue Manager

    Additional Information Rajasthan & Agra Market Job Number 23085136 Job Category Revenue Management Location Fairfield by Marriott Jaipur, Sawai Jai Singh Highway, Jaipur, Rajasthan, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • SALES TRAINING MANAGER JAISALMER

    Job Description Roles and Responsibilities We are having urgent requirement for the position of Sales Training Manager in leading life insurance companies. Job Description • To manage training development objective of the allotted partner branches/cl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • |UPF7+| | HR Recruiter

    HR Recruiter T S Project Eagle Location : (302011) , Salary : CompetitiveType : PermanentMain Industry : Job ID : 127124044Company : T S Project EaglePosted On : 14 May 2024 ALTERNATE TITLES Recruiting Consultant, Recruiter DEPARTMENT People & HR...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now