Wheel Alignment Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Mapusa, Goa
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Required A Candidate For Wheel Alignment Technician. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Wheel Alignment Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. J & J Auto Care will provide a salary in the range of 16000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. J & J Auto Care expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. J & J Auto Care does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. J & J Auto Care expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mapusa,Goa, GA.
8. What are the timings of this job?
Ans. J & J Auto Care expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Wheel Alignment Technician
Required A Candidate For Wheel Alignment Technician. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Wheel Alignment Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. J & J Auto Care will provide a salary in the range of...
-
Car Mechanic
Responsible For Repairing Cars And Four Wheelers. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing More info about this Car Mechanic Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Siddhi Motors will provide a salary in the range of 7000 I...
-
Sewing Machine Technician
Cutting, Sewing, And Gluing Fabric According To The Requirements Of Each Article. Affixing Buttons, Zippers, Clasps, Laces, And Similar Fittings. Operating The Foot Pedal, Plus The Stitch Length And Width Regulators, As You Sew. Replacing The Sewing ...