Wholesale Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Khardaha, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Retailers , Resolve Problems And Answer Queries, Collect Order And Payment. Preferred Experience In : Electronics

More info about this Wholesale Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ps Enterprise will provide a salary in the range of 5000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ps Enterprise expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ps Enterprise expects the candidate to have the following skills: Electronics.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3/1+ i.c road khardah.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ps Enterprise expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Ps Enterprise

Related jobs

  • Counter Salesman

    Managing Sales Function And CustomersResolve Problems Answer Queries

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales Executive

    Urgently Need Counter Sales Executive

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Sales Executive

    Responsible For Attending CustomersSolving QueriesDemonstrate And Sell Products.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now