Wholesale Salesman
- Category: MIS Executive
- Location: Khardaha, West Bengal
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Managing Sales Function And Retailers , Resolve Problems And Answer Queries, Collect Order And Payment. Preferred Experience In : Electronics
More info about this Wholesale Salesman Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ps Enterprise will provide a salary in the range of 5000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ps Enterprise expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ps Enterprise expects the candidate to have the following skills: Electronics.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3/1+ i.c road khardah.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ps Enterprise expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
|CZ|565| | Relationship Executive
"This is an On-site role (Work from Office) at Kolkata. Anyone applying from outside Kolkata should be willing to relocate. Apply only if so!" Job Description: We are seeking a dynamic and experienced Relationship Manager with a positive attitude to ...
-
Territory Business Manager | Extentia | Bhubaneshwar
Primary Job Function • Achieving assigned territory/ geography wise sales target • Carrying out effective field work without direct day-to-day supervision • Report field work in daily basis on assigned online system • Meeting Call Average, Coverage, ...
-
Android Developer
Job Title : Android Developer Department : Technology Location : In Office - Kolkata 700025 About SuperProcure SuperProcure is a fast-growth SAAS company that provides logistics and supply chain management digitization solutions to manufacturing comp...