Wholesale Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Gurugram, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Food Chain

More info about this Wholesale Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mf labs will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mf labs expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mf labs expects the candidate to have the following skills: Food chain.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Mf labs expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: South city 1 Gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mf labs expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Mf labs Gurugram, Haryana

Related jobs

  • Tele Sales Executive

    Delta Realty Services is #hiringimmediately for Tele Sales Executive. Interview Location: Plot number 1+0 3rd Floor, Udyog Vihar Phase 4 Gurgaon. Come, join and enjoy being a part of our incredible Sales team!! Work Location: Gurgaon Industry: Real e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Jewellery More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Tarun jewellers will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 21K

    Faridabad, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • APPRENTICE | RETAIL TRAINEE ASSOCIATE

    Job Responsibilities Apollo Pharmacy is inviting applications for engagement as apprentices under the Apprentice Act 1+61. Interested candidates may apply asan apprentice for aRetail Trainee Associateposition and make a promising start to their caree...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now