Wholesale Salesman
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Managing Sales Function And Customers. Maintaining Stock In Warehouse. Making As Much Sales As Possible.
More info about this Wholesale Salesman Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kiran Auto Agencies will provide a salary in the range of 10000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kiran Auto Agencies expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kiran Auto Agencies does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 23/24 Walzade Arcade, Adgoan Naka, Nashik..
8. What are the timings of this job?
Ans. Kiran Auto Agencies expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Executive
Roles and Responsibilities • Efficient in calling up stakeholders, Convince & Follow up to ensure maximum footfall for the event according to pre-decided guest list & ensuring everyday all pre-decided slots are full. • Advance Weekly planning...
-
Sales Officer and Associate
Looking for Sales Associate & Sales Officer for a Leading Apparel Brand (Retail) Location - Mumbai and Gujarat For Sales Associate fresher's can apply. For Sales Officer 6 Months of experience in Retail as a Sales Associate or Sales Executive int...
-
Counter Sales Executive
Managing Sales Functions And Customers, Resolve Problems And Answer Queries,Store Cleaning Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Counter Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. CAKE FACTORY will...