Work From Home - 3D Graphic Designer

  • Category: Work from home Jobs
  • Location: Airoli East, Mumbai (remote), Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 31K
  • Published on: 2025/09/16

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass

Work Arrangement :
Work From Home / Remote

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Airoli East

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Create Visual Concepts Using Digital Tools For Branding, Advertisements, And Campaigns. Collaborate With Teams To Ensure Designs Align With Project Goals. Develop Layouts For Print, Web, And Social Media Platforms. Skills Needed : Photoshop, Corel Draw, Video Editing This job is 100% remote.

More info about Work From Home - 3D Graphic Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. UTTAM DHULA THOMBARE (DEVANSH ENTERPRISES) will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. UTTAM DHULA THOMBARE (DEVANSH ENTERPRISES) expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. UTTAM DHULA THOMBARE (DEVANSH ENTERPRISES) expects the candidate to have the following skills: Corel draw, Photoshop, Video editing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. UTTAM DHULA THOMBARE (DEVANSH ENTERPRISES) expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: UTTAM DHULA THOMBARE (DEVANSH ENTERPRISES)

Related jobs

  • BPO/UK/US(Process/Shift)/Andheri Mumbai@8512806883

    S Sharda Consultancy Services Work from Home Opportunity - Domestic BPO (Telugu and Kannada female candidates) Sharda Consultancy Services • New Delhi, Delhi • via LinkedIn 3 days ago Full–time No Degree Mentioned Apply on LinkedIn Job description Hi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/10/04


    Apply Now

  • Hiring for Phone Banking Officer- International Bpo

    Talentglide Solutions (OPC) Private Limited Associate BPO Executive Talentglide Solutions (OPC) Private Limited • via Apna 17 days ago ₹15K–₹20K a month Full–time Apply on Apna Job description More about this Associate BPO Executive job Talentglide S...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/10/04


    Apply Now

  • Marriott International, Inc

    JOB SUMMARY Supports managing the daily functions of the department to ensure protection of property assets, employees, guests and property. Maintains logs, certifications and documents required by law and Standard Operating Procedures. Trains staff ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/10/03


    Apply Now