Work From Home - Accountant
- Category: Work from home Jobs
- Location: Raja Rajeshwari Nagar, Bengaluru (remote), Bangalore, Karnataka
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 27K
- Published on: 2025/09/16
Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Female Only
Work Arrangement :
Work From Home / Remote
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Raja Rajeshwari Nagar
Working Hours :
10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Manage Financial Records, Prepare Tax Filings, And Ensure Compliance With Legal Regulations. Analyze Financial Data To Assist In Decision-Making. Provide Advice On Tax Planning And Savings Opportunities. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally, GST, TDS This job is 100% remote.
More info about Work From Home - Accountant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Qexperiences will provide a salary in the range of 20000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Qexperiences expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Qexperiences expects the candidate to have the following skills: Gst, Tally, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Qexperiences expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.
8. What are the timings of this job?
Ans. Qexperiences expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday.
Related jobs
-
Boeing India Private Limited
Associate Business Support Specialist Company: Boeing India Private Limited Overview As a leading global aerospace company, Boeing develops, manufactures and services commercial airplanes, defense products and space systems for customers in more than...
-
611-SFDC India
To get the best candidate experience, please consider applying for a maximum of 3 roles within 12 months to ensure you are not duplicating efforts. Job Category Software Engineering Job Details About Salesforce We’re Salesforce, the Customer Company,...
-
House of Blue Beans
Job Description: HOBB is currently seeking applications from qualified individuals interested in the position of Freelance Texturing Artist. The successful candidate will possess the following skills and qualifications: Minimum Experience: • 2 years ...