Work From Home | Admission Counsellor

  • Category: Work from home Jobs
  • Location: Ajmer, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Enrolling Students, Helping Students With Paper Work, Advising Right Course, Guiding In Admission Process. This job is 100% remote.

More info about this Work From Home - Admission Counsellor Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hardwings Architechtural Hardware will provide a salary in the range of 18000 INR to 28000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hardwings Architechtural Hardware expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hardwings Architechtural Hardware does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hardwings Architechtural Hardware expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Related jobs

  • Java Software Developer|Remote|

    About the job What You will do ● Create beautiful software experiences for our clients using design thinking, lean and agile methodology. ● Work on software products designed from scratch using the latest cutting edge technologies, platforms and lang...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • React developer

    Paleo is a platform and technology for global trade. Paleo centralizes and connects product data and offers powerful trade tools to trade merchants, which powers the trading platform. • We are looking for a talented React Developer to join our team a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Freelance Writer

    What if you could join one of the fastest-growing writing communities in the world while working at a time and pace that suits you best? Marker is expanding their team of global writers, and applying couldn't be easier. We are a written content marke...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now