Work From Home - Assistant Store Supervisor

  • Category: Work from home Jobs
  • Location: Bhiwandi, Mumbai (remote), Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 27K
  • Published on: 2025/09/16

Salary Range :
Rs. 22000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Home / Remote

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Bhiwandi

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Oversee The Transportation And Delivery Of Goods While Ensuring Cost-Efficiency. Coordinate With Carriers, Warehouses, And Clients To Maintain Smooth Supply Chain Flow. Monitor Inventory Levels And Resolve Shipment Issues. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Assistant Store Supervisor Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. XPHENO PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 22000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. XPHENO PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. XPHENO PRIVATE LIMITED expects the candidate to have the following skills: Advanced excel.

6. How much experience is required for this job?
Ans. XPHENO PRIVATE LIMITED expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. XPHENO PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: XPHENO PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • BPO/UK/US(Process/Shift)/Andheri Mumbai@8512806883

    S Sharda Consultancy Services Work from Home Opportunity - Domestic BPO (Telugu and Kannada female candidates) Sharda Consultancy Services • New Delhi, Delhi • via LinkedIn 3 days ago Full–time No Degree Mentioned Apply on LinkedIn Job description Hi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/10/04


    Apply Now

  • Hiring for Phone Banking Officer- International Bpo

    Talentglide Solutions (OPC) Private Limited Associate BPO Executive Talentglide Solutions (OPC) Private Limited • via Apna 17 days ago ₹15K–₹20K a month Full–time Apply on Apna Job description More about this Associate BPO Executive job Talentglide S...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/10/04


    Apply Now

  • Marriott International, Inc

    JOB SUMMARY Supports managing the daily functions of the department to ensure protection of property assets, employees, guests and property. Maintains logs, certifications and documents required by law and Standard Operating Procedures. Trains staff ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/10/03


    Apply Now