Work From Home - Blogger
- Category: Work from home Jobs
- Location: Goregaon West, Mumbai (remote), Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 26K
- Published on: 2025/09/16
Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Home / Remote
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Goregaon West
Working Hours :
WFH
Additional Info
Create Engaging And Original Written Content Tailored To Specific Audiences. Edit And Proofread Materials To Ensure Clarity, Grammar, And Consistency. Collaborate With Teams To Align Content With Branding And Marketing Strategies. 1 - 2 Years Experience Compulsory. This job is 100% remote.
More info about Work From Home - Blogger Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ISRANI ENTERTAINMENT INDIA LIMITED will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ISRANI ENTERTAINMENT INDIA LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ISRANI ENTERTAINMENT INDIA LIMITED does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. ISRANI ENTERTAINMENT INDIA LIMITED expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.
8. What are the timings of this job?
Ans. ISRANI ENTERTAINMENT INDIA LIMITED expects the candidate to work for the following hours: WFH.
Related jobs
-
BPO/UK/US(Process/Shift)/Andheri Mumbai@8512806883
S Sharda Consultancy Services Work from Home Opportunity - Domestic BPO (Telugu and Kannada female candidates) Sharda Consultancy Services • New Delhi, Delhi • via LinkedIn 3 days ago Full–time No Degree Mentioned Apply on LinkedIn Job description Hi...
-
Hiring for Phone Banking Officer- International Bpo
Talentglide Solutions (OPC) Private Limited Associate BPO Executive Talentglide Solutions (OPC) Private Limited • via Apna 17 days ago ₹15K–₹20K a month Full–time Apply on Apna Job description More about this Associate BPO Executive job Talentglide S...
-
Marriott International, Inc
JOB SUMMARY Supports managing the daily functions of the department to ensure protection of property assets, employees, guests and property. Maintains logs, certifications and documents required by law and Standard Operating Procedures. Trains staff ...