Work From Home - Bpo Recruiter
- Category: Work from home Jobs
- Location: Ambernath East, Mumbai (remote), Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 28K
- Published on: 2025/09/16
Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Home / Remote
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Ambernath East
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Identify, Attract, And Hire Top Talent By Managing The Recruitment Process. Develop Job Descriptions, Screen Candidates, And Conduct Interviews. Collaborate With Teams To Meet Workforce Needs Efficiently. 1 - 2 Years Experience Compulsory. This job is 100% remote.
More info about Work From Home - Bpo Recruiter Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nilesh p Bhomiya (True Hire Consulting Services) will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nilesh p Bhomiya (True Hire Consulting Services) expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nilesh p Bhomiya (True Hire Consulting Services) does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Nilesh p Bhomiya (True Hire Consulting Services) expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.
8. What are the timings of this job?
Ans. Nilesh p Bhomiya (True Hire Consulting Services) expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Related jobs
-
BPO/UK/US(Process/Shift)/Andheri Mumbai@8512806883
S Sharda Consultancy Services Work from Home Opportunity - Domestic BPO (Telugu and Kannada female candidates) Sharda Consultancy Services • New Delhi, Delhi • via LinkedIn 3 days ago Full–time No Degree Mentioned Apply on LinkedIn Job description Hi...
-
Hiring for Phone Banking Officer- International Bpo
Talentglide Solutions (OPC) Private Limited Associate BPO Executive Talentglide Solutions (OPC) Private Limited • via Apna 17 days ago ₹15K–₹20K a month Full–time Apply on Apna Job description More about this Associate BPO Executive job Talentglide S...
-
Marriott International, Inc
JOB SUMMARY Supports managing the daily functions of the department to ensure protection of property assets, employees, guests and property. Maintains logs, certifications and documents required by law and Standard Operating Procedures. Trains staff ...